Sugsil S6

cheap tiffany mbt billig taschen louis vuitton pandora online

Konstruktionen

Sugsil S6 (pat.pend.) är en svensktillverkad kvalitetsprodukt och dess unika konstruktion gör det möjligt att använda alla ytvatten för släckningsarbete och är exemplarisk vid evakueringspumpning. Vår flytande sugsil är avsedd att användas vid grunda vattensamlingar, myrar och kärr där den kan användas vid t ex skogsbränder. Flytande skräp och dyiga bottnar inget problem längre.

Sugsilens konstruktion förhindrar att smuts och bråte tar sig in i systemet och skyddar pump och pumptillbehör från att förstöras. Konstruktionen gör att den flyter högt i vattnet där den suger upp vatten underifrån genom de monterade silarna. Den har full verkningsgrad p� bara 1.5 - 2 cm djup och en kapacitet p� upp till 2.700 lit/min/10 bar. Det slagtåliga kompositehöljet håller effektivt allt flytande bråte, vegetation och andra faror borta.

Sugsil S6 har anslutningar med separata intag i bägge ändarna, den ena 55 mm för klass 1 och i andra änden 110 mm för klass 2 och 3(SS3496). Sugsil S6 kan även levereras med andra kopplingar, passande era krav.

Vikten är ca: 10 kg, beroende p� vilka kopplingar som sitter monterade.

Sugsil S6 levereras med en skyddsvagga/transportvagga.

Utförligare beskrivning av konstruktionen finner Du under; Specifikation!


Klicka här för en förstoring!


Nästa Bild >>